Luxury Relax

5/5

Un somn odihnitor, garantat, cu salteaua noastra premium MADE IN ITALY

Luxury Relax reinventează salteaua așa cum o știm noi, astfel încât să putem obține odihna de calitate de care avem nevoie și un somn bun.

MATRIMONIAL

1599 RON 4899 RON

Single

829 RON 2449 RON

O măsură și jumătate

1219 RON 3419 RON

Play Video

Pentru o relaxare garantată 10 ani

Transforma-ti noaptea in cel mai confortabil moment al zilei cu noua ta saltea

Proiectat științific pentru a oferi sprijin și confort maxim pentru spate, curbura corectă a coloanei vertebrale și eliberarea punctelor reflexe.

Datorită spumei cu memorie de ultimă generație, salteaua se adaptează perfect corpului tău și îți oferă un confort perfect. Inaltime 24 cm, invelis ALOE VERA super respirabil, 4 manere perimetrale.

Perioada de probă de 10 zile și garanție extinsă de 10 ani.

De ce să folosiți salteaua Luxury Relax?

SPUMĂ CU MEMORIE

Tot confortul de care ai nevoie, datorita bazei noastre in High Density Comfort Gel vei fi mereu sustinut si nu vei avea niciodata senzatia de scufundare.

LIVRARE SI RETUR GRATUIT

Livrarea este gratuită în toată România, în câteva zile. Plătiți în numerar la livrare sau cu cardul de credit.

10 ZILE DE PROBĂ

Satisfăcut sau rambursat! Încercați noua dvs. saltea și dacă nu sunteți mulțumit o puteți returna fără penalități și fără a specifica motivul

GARANȚIE 10 ANI

Suntem siguri de calitatea și durabilitatea saltelelor noastre, de fapt acestea au o garanție totală de 10 ani și asistență 24 de ore!

CONFORT MAXIM

Suport optim pentru coloana vertebrală

Stratul inovator din MEMORY se adaptează formei coloanei vertebrale, întâmpinând nevoile corpului tău. Salteaua susține astfel poziția corectă de dormit și asigură cel mai bun somn posibil. De asemenea, salteaua este total anti-acarieni și hipoalergenică.

SIGURANȚĂ MAXIMĂ

Noua ta saltea, investitie pentru un stil de viata sanatos si odihnitor

Știm toate caracteristicile de care are nevoie o saltea pentru a garanta o odihnă excepțională și le-am combinat în cea mai bună linie de lux!

Caracteristici

19.321 +

CLIENȚI MULȚUMIȚI ÎN TOATĂ ITALIA

Vezi ofertele noastre

SALTEA SINGLE

RON2449
RON 829
 • Măsură 80X190 (STANDARD)
 • Măsură 80X200 +149 RON
 • Măsură 90X190 +149 RON
 • Măsură 90X200 +149 RON
 • Măsură personalizată
 • Transport gratuit

SALTEA MATRIMONIALĂ

RON4899
RON 1599
 • MĂSURĂ 160X190 (STANDARD)
 • MĂSURĂ 160X200 +99 RON
 • MĂSURĂ 170X190 +249RON
 • MĂSURĂ 170X200 +249RON
 • MĂSURĂ 180X190 +249RON
 • MĂSURĂ 180X200 +249RON
 • MĂSURĂ PERSONALIZATĂ
 • TRANSPORT GRATUIT
Populare

O MĂSURĂ ȘI JUMĂTATE

RON3419
RON 1219
 • Măsură 120X190 (STANDARD)
 • Măsură 120X200 +99RON
 • Măsură 140X190 +399 RON
 • Măsură 140X200 +489RON
 • Măsură personalizată
 • Transport gratuit

Completați formularul pentru a comanda

Pentru a vă garanta o experiență de cumpărături mai bună, vă rugăm să completați formularul cu datele corecte

Făcând clic pe „TRIMITE CEREREA DE COMANDĂ” confirmi că ai citit politica de confidențialitate!

CLIENTUL are dreptul de a se retrage din contractul la distanță, fără nicio penalitate și fără a preciza motivul, comunicând cu promptitudine anularea în termen de 10 zile de la efectuarea comenzii prin e-mail la adresa vânzătorului info@luxuryrelax.it înainte de a primi confirmarea ca furnizate anterior sau înainte ca mărfurile să fi fost expediate. În cazul în care bunurile au fost deja livrate, dreptul de retragere se exercită prin trimiterea, în termen de 10 zile lucrătoare de la data primirii mărfii, a unei scrisori recomandate cu confirmare de primire la adresa sediului social al VÂNZĂTORULUI. Această comunicare trebuie să conțină datele necesare identificării exacte a comenzii, voința clară de a renunța la achiziție și produsul sau produsele pentru care se urmărește exercitarea dreptului de retragere (care nu trebuie să fi fost utilizat în niciun fel și care trebuie să fie returnate cu ambalajul original intact), atașând o copie a documentului fiscal relevant (Factură sau Document de transport).

CLIENTUL este obligat să returneze bunurile în termen de zece zile de la data primirii acestora. În acest caz, singurele costuri suportate de consumator pentru exercitarea dreptului de retragere sunt costurile directe de returnare a bunurilor către expeditor. VÂNZĂTORUL, pe de altă parte, se obligă să ramburseze CLIENTULUI cât mai curând posibil sumele plătite de acesta din urmă cu titlu de plată a prețului, și în orice caz în termen de treizeci de zile de la data la care, luând cunoștință de exercițiul dreptul de retragere de către CLIENT, primește bunurile comandate, intacte.

CLIENTUL nu poate exercita dreptul de retragere: a) in cazul livrarii de bunuri realizate pe masura, clar personalizate sau care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau sunt susceptibile de a se deteriora sau expira rapid; b) în cazul în care nepreluarea bunurilor comandate este imputabilă absenței CLIENTULUI de la locul de livrare sau, în orice caz, întârzierii sau neglijenței acestuia.

SIGURANȚĂ MAXIMĂ

Acest site și produsele și serviciile oferite pe acest site nu sunt în niciun fel sponsorizate, afiliate, susținute sau administrate de sau asociate cu Facebook. Nici nu au fost revizuite testate sau certificate de Facebook. Facebook este o marcă înregistrată a Facebook, Inc.

Acest site și produsele și serviciile oferite pe acest site nu sunt în niciun fel sponsorizate, afiliate, susținute sau administrate de sau asociate cu Facebook. Nici nu au fost verificate, testate sau certificate de Facebook. Facebook este o marcă înregistrată a Facebook, Inc.

LINK UTILI